Kommunpolitik

Kommunpolitiska programmet

Ett Falkenberg för alla – inte bara för några få

För några decennier var Sverige världens mest jämlika land. Så är det inte längre. Vi vet att jämlika samhällen ger större frihet och mer möjligheter till alla människor. Länder som är jämlika är också bättre på att lösa större samhällsutmaningar som klimatförändringar, rasism och en otillräcklig välfärd. Därför arbetar Vänsterpartiet för att skapa ett samhälle för alla – inte bara för några få.

Att bygga ett Falkenberg för alla kräver ett arbete både på lång och på kort sikt. För att veta vad som måste prioriteras först måste vi veta vad vi vill uppnå på lång sikt. Vi börjar med att ge en vision för ett framtida Falkenberg. Därefter presenterar vi vår politik för den kommande mandatperioden.

 

Här nedan kan du ladda ner hela Vänsterpartiets kommunpolitiska program. Den är i PDF-format.

Vänsterpartiets Kommunpolitiska program 2018–2022

Kopiera länk